STORITVE

CENITVE NEPREMIČNIN

Cenitve (ocenjevanje vrednosti) nepremičnin in svetovanje s področja nepremičnin.

Ocenjujemo vrednosti vseh vrst nepremičnin (poslovne, stanovanjske, industrijske, kmetijske, zemljišča v vseh fazah razvoja in tudi specialne nepremičnine (kamnolomi, rudniki…).

Oceno vrednosti izdela  sodni cenilec za gradbeništvo – nepremičnine in pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin.

 

NAS BI ŽELELI KAJ VPRAŠATI?

SVETOVANJE

Pomagamo strankam v odločitvah pred nakupom ali prodajo nepremičnine, pri delitvi premoženja v solastnini, pri vlaganjih v nepremičnino. Svetujemo pri ureditvi pravnega stanja nepremičnine, pregledamo veljavne prostorske akte in možnosti gradnje na zemljišči.

Mag. Alenka Zornada, sodna cenilka za gradbeništvo – nepremičnine in pooblaščena ocenjevalka vrednosti nepremičnin pri Slovenskem inštitutu za revizijo 

ZAKAJ IZBRATI ALTI?

Pri svojem delu smo zelo odzivni in zaupanja vredni poslovni partner. Delujemo na območju celotne Slovenije in strankam takoj priskočimo na pomoč ter jim ustrezno svetujemo. Pomagamo jim v odločitvah pred nakupom ali prodajo nepremičnine, pri delitvi premoženja v solastnini, pri vlaganjih v nepremičnino.

.

KRATKI ROKI IZDELAVE

HITRA ODZIVNOST

NA OBMOČJU CELOTNE SLOVENIJE

MNENJE ZADOVOLJNE STRANKE

Potrebujete cenitev nepremičnine ali nasvet ?

Kontaktirajte nas in vam bomo z veseljem opravili cenitev nepremičnine ali vam podali koristen nasvet pred nakupom ali prodajo nepremičnine, pri delitvi premoženja v solastnini, pri vlaganjih v nepremičnino.

Mag. Alenka Zornada

Sodna cenilka za gradbeništvo – nepremičnine in pooblaščena ocenjevalka vrednosti nepremičnin pri Slovenskem inštitutu za revizijo 

ALTI, Alenka Zornada, s.p.
Povšetova ulica 91, 1000 Ljubljana
Telefon: 00 386 41 779349